вівторок, 12 січня 2021 р.

Інтерактивні тести та кросворди

 Hot Potatoes – інструментальна програмна оболонка, що надає своїм користувачам можливість самостійного створення інтерактивних тестових  завдань для подальшого контролю і самоконтролю учнів. Свої інтерактивні вправи, користувач має змогу створювати без знання мови програмування та залучення відповідних фахівців в області програмування. Усі практичні задачі користувач має змогу реалізувати за допомогою візуального інтерфейсу програми Hot Potatoes.

За допомогою візуального інструментарію програми можна створити 10 типів інтерактивних завдань (тестів/вправ) з будь якої дисципліни. У автора інтерактивного завдання є також можливість використання у своїх вправах текстову, графічну, аудіо- та відеоінформацію.
Однією з ключових особливостей цієї програми є можливість зберігання вихідного файлу  у стандартному формті веб-сторінки (html). Таким чином для використання вихідного файлу, учням не потрібен програмний інтерфейс оболонки Hot Potatoes, достатньо лише встановленого веб-браузеру (не має різниці якого). Інструментальна оболонка Hot Potatoes необхідна лише вчителю для створення та редагування робочих файлів завдань та вправ, для виконання ж створенних завдань, учням потрібен лише браузер!
Світова спільнота Hot Potatoes
Програма безкоштовна, має потужний інструментарій, зручний, функціональний, візуальний інтерфейс користувача але головне це те, що інструментальна оболонка виконує покладені на неї задачі на всі 100%. Завдяки цим ключовим позиціям  географія користувачів програмного забезпечення  досить таки широка, Hot Potatoes активно використовується в усьому світі для створення завдань для вивчення будь-яких дисциплін.

Немає коментарів:

Дописати коментар